Henri Lloyd zeilkleding 2007: Phantom Jacket

Phantom Jacket TP2Phantom Jacket TP2U de volledige nieuwe collectie zeilkleding van Henri Lloyd voor 2007 voorstellen zou ons te ver leiden. We pikken er enkele stukken uit. zoals het nieuwe Phantom Jacket TP2.

Dit zeilvest in de Henri Lloyd serie coastal/inshore werd zowel voor zeilers als voor zeilsters ontworpen. Volgens Henri Lloyd een heel duurzame, ademende en waterdichte zeiljas voor hem en voor haar.

Het Phantom Jacket TP2 heeft een gestroomlijnd profiel meegekregen zoals zeilers het graag hebben. De zeiljas kan aan de binnenzijde aangepast worden opdat deze perfect zou aansluiten aan de taille. Bij Henri Lloyd weet men klaarblijkelijk ook dat de ene zijn taille, de andere niet is. Geen koude ruggen meer claimt men bij Henri Lloyd.

Zelfs met die ergerlijke kap op zou de zeiler die een Phantom Jacket draagt een perfect zicht moeten behouden.De kraag is vervaardigd uit Rentex wat minder water zou moet opslorpen en vooral snel zou moeten drogen.

De twee zakken vooraan zijn 'water bestendig' dankzij de Riri Aqua ritssluitingen. De rug is 'slijt bestendig' dankzij stevige Cordura.

Het gebruik van de Henri Lloyd TP2 Alpha stof moet voorkomen dat men zelfs bij hevig in de weer zijn, overmatig begint te zweten.

Sir Robin Knox-Johnston en Emma Richards dragen Henri Lloyd, maar wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de nieuwe Henri Lloyd Phantom Jacket TP2.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments