Tacktick Remote Display

Tacktick Remote DisplayTacktick Remote DisplayOoit de diepte willen weten terwijl u op het voordek het anker aan het klaarmaken was? En ook; wat doet de wind, terwijl u onderdeks bent? Ooit geprobeerd een kaart te lezen of een route uit te stippelen in heftige zeegang terwijl u zich afvroeg wat de wind de afgelopen twee uur heeft gedaan?

Met de Tacktick Remote Display hebt u alle informatie letterlijk bij de hand, waaraan boord u ook bent. De Remote Display is draadloos, waterdicht tot op 100 meter diepte en wordt door de zon van stroom voorzien zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over al dan niet volle batterijen.

Eenmaal via de draadloze NMEA interface opgenomen in uw systeem laat de display u alle gewenste informatie zien in grote cijfers.

Verkrijgbaar bij de betere watersportwinkel.

http://www.tacktick.com/

Auteur

  • admin

Comments