Raymarine 60STV satelliet TV antenne

Raymarine 60STVRaymarine 60STVDe nieuwe high-performance Raymarine 60STV antennesystemen voor sateliettelevisie bieden volgens de fabrikant antennepresaties met een grotere reikwijdte van de sateliet en een verbeterde ontvangst in regio's met zwakkere satellietsignalen.

De Raymarine 60STV gebruikt de Wide Range Search (WRS) en Dynamic Beam Tilting (DBT) technologie voor betrouwbare positiebepaling van de antenne in extreme zee-omstandigheden. De GPS-positie interface van de 60STV zorgt voor een nog snellere satellietopsporing.

De Raymarine 60STV is speciaal voor grotere vaartuigen (50 voet en groter), geeft een scherp beeld en betrouwbare ontvangst van honderden digitale televisiestations en is beschikbaar in een standaard en premium model.

www.raymarine.com 

Auteur

  • admin

Comments