Lewmar One Touch Lierhandel

Lewmar One Touch LierhandelLewmar One Touch LierhandelDe “Lewmar One Touch Lierhandel” is een goed doordachte lierhandel (winch handle) met een gepatenteerd lock-in mechanisme.

Veel zeilers hebben de ervaring dat het moeite kost om een lierhandel of eenvoudig en snel uit de lier te halen; je hebt hier ook meestal twee handen voor nodig. Bij de nieuwe “One Touch Lierhandel” is dit niet nodig aangezien deze over de hele lengte een ontgrendeling handgreep heeft. Met één hand druk je makkelijk en snel de ontgrendeling in en trek je vervolgens de handel uit de lier.

De “Lewmar One Touch Lierhandel” werd genomineerd voor de HISWA product innovatieprijs 2007.“Met name voor wedstrijdzeilers een innovatief product dat gebruiksgemak en snelheid van manoeuvres aan boord ten goede komt,” zo oordeelde de jury.

www.lewmar.com

Auteur

  • admin

Comments