Azimut 103S succes op Dubai Boat Show

Azimut 103S in DubaiAzimut 103S in DubaiHet vlaggenschip van de Italiaanse motorjachtbouwer Azimut-Benetti Group in de Open S serie, de Azimut 103S, is op 12 maart in première gegaan op de International Dubai Boat show. Enkele uren na de voorstelling is het eerste exemplaar van deze “red beauty” al verkocht.

De Azimut 103S is een luxueus sportief motorjacht met volgens de ontwerpers een sexy uiterlijk en met op-en-top comfort aan boord.

De Azimut 103S baadt binnenin als het ware in het licht. De ontwerpers hadden zich dan ook tot doel gesteld om in de Azimut 103S het gevoel van vrijheid te creëren.

Azimut 103SAzimut 103SEen uiterst ruim eigenaarsverblijf, een VIP cabine die niet moet onder doen, vier kajuiten op het beneden dek, 120 m² open dek ruimte om te zonnen en te genieten, een garage die plaats biedt aan een bijboot van 5,8 m en twee jetski’s, een design interieur, een bar,… pure luxe om uzelf en uw vrienden in stijl te ontvangen.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden www.azimutyachts.com

Geniet…

Auteur

  • WaterTrends

Comments