Opblaasbare fenders van Boat Bunkers

Boat Bunkers opblaasbare fenderBoat Bunkers opblaasbare fenderFenders nemen veel plaats in op een motorboot of zeiljacht. Bakskisten raken al snel vol wanneer men er een legertje fenders moet in opbergen.Het Amerikaanse Boat Bunkers Inc zegt de oplossing te hebben gevonden met het ‘uitvinden’ van de opblaasbare fender. De “Boat Bunkers Inflatable Boat Fenders” bestaan in wit, donker blauw, licht blauw, groen, rood en zwart.

Een haast niet stuk te krijgen stoffen omhulsel rond een opblaasbaar vinylen binnenwerk dit in combinatie met een hoog volume ventiel waar nagenoeg elke hand of voetpomp in past. Je moet er maar opkomen.

Eigenlijk zijn fenders ondingen. Ze beschermen onze boot wel degelijk en deugdelijk in de jachthaven, maar eens het water op hangen of liggen ze maar al te vaak in de weg en nemen ze veel te veel plaats in.

Compact opbergenCompact opbergenDe opblaasbare fenders van Boat Bunkers zouden wel eens dé oplossing kunnen zijn. Hebben we de opgeblazen fenders niet meer nodig, dan laten we ze gewoon snel leeglopen. Even oprollen en opbergen waar je er een plaatsje voor vindt.

Het opblazen (pompen) neemt Opblazen met handpompOpblazen met handpompmaar enkele seconden in beslag. Dus voor je de jachthaven binnenloopt even met de voet- of handpomp de fenders opblazen en ze vervolgens op hun plaats hangen. De fenders van Boat Bunkers zijn voorzien van een snel en eenvoudig op lengte aanpasbare riem. Je kan de fenders ook horizontaal aanbrengen. Daarvoor is een stainless steel ring voorzien aan de onderkant van de fenders.

De “Boat Bunkers Inflatable Boat Fenders” bestaan in wit, donker blauw, licht blauw, groen, rood en zwart en in vier formaten. Small: 15 cm diameter en 45 cm lang, goed voor boten van 10 tot 21 voet. Medium: 19 cm x 57 cm voor 18 tot 28 voet. Large: 22 cm x 68 cm voor 26 tot 40 voet Extra Large: 30 cm x 91 cm voor 36 tot 50 voet

Boat Bunkers verkoopt zijn fenders per stuk, maar heeft nu een promotie. De "fender kits" met daarin 4 fenders plus opbergzak plus voet- of handpomp kosten voor de : Extra Large - 165 euroLarge - 105 euroMedium - 75 euroSmall - 60 euro

WaterTrends wacht nog op het antwoord van Boat Bunkers hoe het zit met de verzendingskosten ‘over seas’. We houden u op de hoogte.

www.boatbunkers.com

Auteur

  • WaterTrends

Comments