SuperYacht Pavilion op METS 07 nog groter

SuperYacht PavilionSuperYacht PavilionVolgend op het doorslaand succes van vorig jaar, is het SuperYacht Pavilion op METS 2007 aanzienlijk uitgebreid van 748 tot maar liefst 1.000 vierkante meter. De organisator van deze ‘beurs binnen de beurs’, Amsterdam RAI, verwacht dan ook 50% meer exposanten.

Ook bij deze editie bundelen Amsterdam RAI en The Yacht Report hun krachten om een ontmoetingsplek te creëren waar alle kerndisciplines van de superjachtbranche op af zullen komen.

Nadruk op dienstverlening

Meer dan 75 bedrijven zullen producten en diensten promoten die speciaal op de superjachtsector zijn gericht. In de editie van 2007 ligt de nadruk op de dienstverlening van deze branche, met extra aandacht voor reparatie en refit, crew management, bunkeren, jachttransport en bevoorrading.

De luxe stands en exclusieve cateringarrangement bieden een uniek platform voor iedereen die betrokken is bij dit topsegment van de jachtmarkt.

Global Superyacht Forum

Het SuperYacht Pavilion wordt gecomplementeerd door het Global Superyacht Forum (GSF) 2007, georganiseerd door The Yacht Report.

Global Superyacht ForumGlobal Superyacht ForumHet GSF bestaat uit discussiegroepen, workshops, debatten door vertegenwoordigers uit de sector, technische informatie en zeer veel mogelijkheden tot netwerken.

Afgelopen jaar trok de perfecte mix van de beurs en het conferentieprogramma een keur aan bezoekers van over de hele wereld, waaronder eigenaren, kapiteins, ontwerpers en jachtbouwers. Voor GSF 2007 worden 600 congresbezoekers verwacht.

Over METS

METS, ’s werelds grootste vakbeurs voor scheepsuitrusting en -toebehoren voor de pleziervaart wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met de International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA).

De vakbeurs richt zich op jachtbouwers, jachtontwerpers, reparateurs, distributeurs, dealers, groothandelaren, captains, jachthavenexploitanten en fabrikanten uit de hele wereld.

METS 2007 vindt plaats op 13, 14 en15 november. Meer informatie over METS vindt u op www.metstrade.com.

GSF 2007 vindt plaats op 12, 13, 14 en15 november. Meer informatie over GSF vindt u op www.globalsuperyachtforum.com.

Auteur

  • admin

Comments