Nautix antifouling – de oplossing voor een mooi en snel onderwaterschip

Nautix antifouling

Boten hebben de beste antifouling nodig om te kunnen varen in optimale condities. Goed aangebrachte Nautix antifouling helpt tegen aangroei van wier en andere micro-organisme en heeft een minimale wrijvingsweerstand. 

Nautix antifouling vervult deze rol uitstekend (claimt de producent) en heeft voor elke type boot een antifouling in haar gamma zodat deze gebruikt kan worden op alle boottypes; zeiljachten, motorboten, speedboten, wedstrijdboten en aluminium schepen, alsook op schepen van meer dan 25 meter.

Nautix A3 T.speed antifouling,

Nautix A3 T.Speed antifouling is de beste antifouling voor cruising en wedstrijdjachten. Nautix A3 T.Speed is een zelfslijpende antifouling met sliding agents die kan aangebracht worden op elk type jacht dat een maximale snelheid haalt van 30 knopen.

Nautix antifouling

Nautix A4 T.speed antifouling

Nautix A4 T.Speed antifouling is voor wedstrijdjachten en snelle motorboten. Nautix A4 T.Speed  is een moderne harde antifouling met sliding agents die bestand is tegen hoge snelheden en die frequent gereinigd mag worden met de hogedruk waterspuit.

Beste antifouling

Nautix antifouling kan naar eigen goeddunken met heel fijn schuurpapier opgeschuurd worden voor een nog gladder oppervlak.

Ben je een racer en wil je je romp gedurende het wedstrijdseizoen polijsten met extra fijn schuurpapier of je houd ervan om maximale prestaties uit je snelle motorboot te halen dan kies je voor Nautix A4 T.speed antifouling.

Nautix A4. T.speed is de referentie voor schippers en projectmanagers van de Mini 6.50, de Figaro's, Open 50's, Open 60's, Maxi's, Volvo Ocean Race boten en het IRC en ORC circuit.

Naar de Nautix antifouling shop.

Auteur

  • admin

Comments