Nautix antifouling – de oplossing voor een mooi en snel onderwaterschip

Nautix antifouling A4 T.SpeedEfficiënte antifouling is een must om te varen in optimale condities. Goed aangebrachte Nautix antifouling helpt tegen aangroei van wier en andere micro-organisme en heeft een minimale wrijvingsweerstand.

Nautix antifouling vervult deze rol uitstekend (claimt de producent) en heeft voor elke type boot een antifouling in haar gamma zodat deze gebruikt kan worden op alle boottypes; zeiljachten, motorboten, speedboten, wedstrijdboten en aluminium schepen, alsook op schepen van meer dan 25 meter.

Nautix A3 T.speed antifouling, voor cruising en wedstrijdjachten, is een zelfslijpende antifouling met sliding agents die kan aangebracht worden op elk type jacht dat een maximale snelheid haalt van 30 knopen.

Nautix A4 T.speed antifouling, voor wedstrijdjachten en snelle motorboten, is een moderne harde antifouling met sliding agents die bestand is tegen hoge snelheden en die frequent gereinigd mag worden met de hogedruk waterspuit.

Nautix antifouling kan naar eigen goeddunken met heel fijn schuurpapier opgeschuurd worden voor een nog gladder oppervlak.

ORMA Trimaran met Nautix antifoulingORMA TrimaranBen je een racer en wil je je romp gedurende het wedstrijdseizoen polijsten met extra fijn schuurpapier of je houd ervan om maximale prestaties uit je snelle motorboot te halen dan kies je voor Nautix A4 T.speed antifouling.

Nautix A4. T.speed is de referentie voor schippers en projectmanagers van de Mini 6.50, de Figaro's, Open 50's, Open 60's tot aan de Maxi 70 voeters.

www.nautix.be.

Auteur

  • admin

Comments