Helly Hansen Shorehike 2 bootschoen

HH Shorehike 2HH Shorehike 2Voor het zeilseizoen 2007 pakt Helly Hansen uit met hun nieuwste bootschoen de Shorehike 2 - 2007. Deze enkelhoge sportieve bootschoen met ultra storm grip moet de zeiler en zeker de dinghy- en catamaranzeilers bekoren.

Te warme voeten, te koude voeten, natte voeten en bijgevolg vaak pijnlijke voeten behoren volgens Helly Hansen tot het verleden.

Wie zich de Shorehike 2 aanschaft krijgt er twee makkelijk zittende binnensokken bij. Eentje voor in de zomer en eentje voor in koudere omstandigheden. Je kan kiezen tussen een rode uitvoering en een zwarte voor in je witte (met grijze details) Shorehike 2 bootschoenen.

ZomerEen eerste sok is vervaardigd uit LIFA. Dit materiaal droogt uitermate snel en houdt je voeten fris ook in de warmste omstandigheden. LIFA is volgens Helly Hansen het droogste materiaal op aarde. In plaats van water op te nemen heeft het de eigenschap om constant vocht van je huid af te stoten. Zo staat het garant voor een droog en comfortabel gevoel ook al worden je voeten nat.

WinterWie zijn Shorehike 2 in koudere omstandigheden wil dragen, kiest voor de sok uitgevoerd in Helly Tech XP. Dit materiaal garandeert je ten allen tijde en in alle omstandigheden droge voeten Tech XP is tegelijk waterproof en toch ademend, claimt Helly Hansen

"Droge voeten zijn essentieel voor comfort en veiligheid wanneer je uren of zelfs dagen in en om het water vertoeft", luidt het bij Helly Hansen. De Shorehike 2 is gefabriceerd op het W² principe waarop Helly Hansen een patent heeft op aangevraagd. De W² technologie staat voor Water-In-Water-Out.

De Shorehike 2 bestaat zowel in mannen- als vrouwenmaten.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments