A-bike de kleinste en lichtste vouwfiets voor op de boot

Slechts 5,6 kg weegt deze A-bike die zich de titel toe-eigenen mag van de kleinste, lichtste en snelst opvouwbare fiets. Opgevouwd past dit pakketje van slechts 67 cm x 30 cm x 16cm makkelijk in uw bakskist.

Na wat oefening én het grondig bestuderen van de meegeleverde handleiding moet het mogelijk zijn om binnen de 10 seconden het ingenieus in elkaar toegevouwen pakketje om te toveren tot een fiets van 100 cm x 70 cm x 43 cm.

Geen Tour de FranceDe A-bike mag dan wel de kleinste, lichtste, snelst opvouwbare zijn, maar de Tour de France zal u er zeker niet mee uitrijden. Zelfs de proloog lijkt ons geen haalbare kaart.

Korte rittenSir Cive Sinclair, de uitvinder van de A-bike, houdt het er ook op dat zijn A-bike perfect dienbaar is voor korte ritten. Laat ons zeggen die afstanden die u net te lang lijken om ze nog met graagte te voet te doen. Voor wie in de haven nogal ver van de douches of het havenwinkeltje ligt, kan de A-bike perfect dienst doen. “Een kilometertje of twee, veel meer mag het niet zijn”, getuigen A-bike gebruikers.

Een A-bike heeft u al voor 299 euro.

Auteur

  • WaterTrends

Comments