Henri Lloyd kleedt BMW Oracle Racing supporters

Is het BMW Oracle Racing team uw favoriet om de 32ste America’s Cup over te nemen van titelverdediger Alinghi, dan mag en kan u dat gerust aan uw omgeving laten zien.Zeilkleding ontwerper Henri Lloyd, die de snelle mannen van het BMW Oracle Racing team kleedt, heeft een hele kledingcollectie en zelfs schoenen voor zij die hun favoriete team aanmoedigen van aan de wal of van op hun zeilboot.

Henri Lloyd heeft speciaal voor de supporters een collectie T-shirts, poloshirts, rugbyshirts, shorts, fleecen, vesten en zelfs schoenen ontworpen met BMW Oracle Racing team logo’s.Lange mouwen, korte mouwen, waterdicht, winddicht, man, vrouw of kind? Henri Lloyd heeft aan iedereen gedacht.

Velocity JacketHet hebbeding is natuurlijk het Henri Lloyd Yachting Velocity Jacket. Dit 100 % water- en winddichte vest is een exacte replica van deze die het BMW Oracle Racing team zelf draagt.Het Velocity Jacket kost 300 euro.

Aqua DeckOok de Aqua Deck zeilschoenen van Henri Lloyd zijn dezelfde die het volledige team draagt. Uitermate snel drogend en ‘super sticky’. Een schuivertje maken is nagenoeg uitgesloten met de speciaal ontworpen schoenzool claimt Henri Lloyd.

Gezeten achter uw pc of televisie kan u nu uw team tijdens de Louis Vuitton Cup en natuurlijk de ultieme America’s Cup Match aanmoedigen, getooid in volledige BMW Oracle Racing outfit.

Moge de snelste winnen

www.bmworacleracing.com

Auteur

  • WaterTrends

Comments