Vaaratlas Noord-Nederland 2007 is uit

Het tweede deel van Nederlands nieuwste Vaaratlas is uit: de Schipper Vaaratlas 2007 deel Noord-Nederland.

In de Vaaratlas Noord-Nederland vindt u de vaarkaarten en vaarinformatie voor Friesland, Groningen en Drenthe.Naast de binnenwateren van het noorden bevat dit deel ook de kaarten van het Waddengebied.

 

Vaarkaarten en vaarinfoDe Schipper Vaaratlassen zijn meer dan vaarkaarten alleen. Net als in de Midden-Nederland editie krijgt u er in de Noord-Nederland uitgave tal van nuttige vaarinformatie bij. Niet enkel het Binnenvaartpolitiereglement en het Scheepvaartreglement Eemsmonding, maar ook handige info omtrent openingstijden en contactinformatie van jachthavens, sluisinformatie en over lokale watersportwinkels.

Zuid-NederlandDe Vaaratlas Zuid-Nederland, die de Zeeuwse wateren in kaart zal brengen, wordt eind april verwacht.Hiermee zal de Schipper Vaaratlas dit jaar voor het eerst vrijwel heel Nederland bedekken.

De Vaaratlas Noord-Nederland en deze van Midden-Nederland zijn nu verkrijgbaar voor 39,95 euro via BOL.com de grootste internet boekenwinkel van Nederland.

Vaaratlas / 2008 Noord-NederlandVaaratlas / 2008 Noord-Nederland

Auteur

  • WaterTrends

Comments