Virtual Skipper 5 verkrijgbaar vanaf 20 april - video

Een must-have voor alle zeilfreaks!

Nadeo lanceert op 20 april haar nieuwe zeilsimulator Virtual Skipper 5 - editie "32nd America's Cup". Met Virtual Skipper 5 is het de bedoeling dat je je achter het roer of helmstok waant van de bekende America's Cup boten, Offshore racer, Melges 24 of de Orma Trimaran.

Met de “32nd America's Cup” editie van Virtual Skipper 5 is het volgens Nadeo mogelijk om met één van de elf uitdagers te racen in de Louis Vuitton Cup om tot slot uit te komen tegen verdediger Alinghi in de 32ste America's Cup.

Deze zeilsimulator is geen upgrade van versie 4 uit de reeks maar is gebaseerd op Virtual Skipper 5, waardoor we dus toch wel wat mogen gaan verwachten. Virtual Skipper is wellicht de beste zeilsimulator die er op dit ogenblik bestaat met focus op wedstrijdzeilen.

Virtual Skipper 5 zal beschikbaar zijn op 20 april en is nu reeds online te koop via: http://boutique.gamesplanet.com

(de activatiecode ontvangt u op 20 april om 00u01 GMT)

Labels

Auteur

  • admin

Comments