Tweede Delta Boatshow in Marina Port Zélande

Van donderdag 19 tot zondag 22 april worden in de Marina Port Zélande in Ouddorp zo’n 10.000 bezoekers verwacht voor de tweede Delta Boatshow. In totaal liggen zo’n 200 nieuwe en gebruikte, grote en kleine zeil- en motorjachten te wachten op de bezoekers.Alle nieuwe grote boten samen zijn goed voor een kilometer lang genieten.

 

“Een spetterend evenement waar de echte watersporter alles naar zijn gading kan vinden. Zeil- en motorjachten, sloepen, vetten, motoren maar ook kleding, tuigage, watersportartikelen, navigatieapparatuur en nog veel meer”, omschrijven de organisatoren de tweede editie van de Delta Boatshow.

PrimeursDe Delta Boatshow pakt, zoals het een boatshow past, uit met primeurs. Zo zal er de “Itama Fifyfive” van Blue Ocean Marine te aanschouwen vallen. Deze open powerboot van 18 meter lang heeft twee motoren van elk 1360 pk aan boord. Goed voor een topsnelheid van 42 knopen ofte een vlotte 77 km per uur.

Het Nederlandse Beluga Yachting pakt uit met hun “Jobbe 39”. De Ocean Yachts werf nodigt de bezoekers uit om de “Ocean Star” te komen bezichtigen. Een bezoek waard want het gehele binnenwerk is handgemaakt en volledig naar de wensen van de toekomstige eigenaar in te delen.Ook de “Kuster A42” van het Drentse Consonant Yachts ontbreekt niet op de tweede Delta Boatshow.

Malö Yachts Holland B.V. uit Medemblik liet WaterTrends weten dat ook zij deelnemen aan de Delta Boatshow. Op de L steiger meren ze de Malö 40 Classic aan.

De Delta Boatshow is toegankelijk op donderdag en vrijdag van 11 uur tot 17 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur. De toegangsprijs bedraagt 10 euro en parkeren is gratis.

www.deltaboatshow.nl

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments