Baja Marine introduceert sportboot "315 Performance" 2008

We zitten nog niet in de helft van 2007 of de zeiljachten en motorboten 2008 dienen zich al aan. Zo laat Baja Marine al weten dat ze volgend jaar uitpakken met de 315 Performance.

“Met de 315 Performance geniet je van de luxe van een grotere cruiser in combinatie met de prestaties van een snelle sportboot. Je krijgt het beste van de twee werelden”, omschrijft Baja Marine hun jongste.

PerformanceHoe snel de 315 Performance zal varen, is nog niet geweten. Dat de ranke sport motorboot zal vooruit gaan, daar moet niet aan getwijfeld worden.Standaard wordt de 9,5 meter lange en 2,90 brede 315 Performance met zijn diepgang van 101,6 cm uitgerust met een MerCruiser 350 Magnum Bravo I van 300 pk. Voor wie het ‘een beetje meer’ mag zijn bestaat er nog de keuze uit de: 320, 375, 425, 525 pk en zelfs een MerCruiser HP 600 SCI Bravo I XR van 600 pk.Voor de diesel vaarders is een Yanmar Diesel 315 pk/Bravo I leverbaar. De deadrise 24° romp doet de rest.

LuxeDe 315 Performance is meer dan voluit gas geven op het water. Er is voldoende ruimte om met zijn achten te gaan spelevaren. Van op de L-vormige achterbank in de cockpit is het heerlijk genieten. Slapen kan je met z’n drieën.De snelle motorboot is op zich standaard al dermate goed uitgerust dat men van een comfortabel verblijf aan boord kan spreken. Wie er nog een verfrissende airco of douche bij wil, of een koelkast voor een perfect gekoeld drankje, kan dit en nog veel meer vinden in de uitgebreide lijst van opties.

www.bajamarine.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments