Cap Cana jachthaven op Dominicaanse Republiek verwelkomt 1.000 jachten

Cap Cana Marina moet met 1.000 ligplaatsen de grootste jachthaven op de Dominicaanse Republiek worden.Zaterdag 28 april werd Cap Cana Marina officieel opengesteld voor de zeil- en motorjacht bezitters.

Voorlopig biedt de Cap Cana Marina al plaats aan 72 boten van maximum 60 voet. Binnenkort hoopt men de eerste fase van 250 ligplaatsen af te krijgen. In totaal moeten het er 1.000 worden, waarvan 200 ligplaatsen voor megajachten tot 250 voet. Speciaal voor de superjachten wordt de toegang tot de Cap Cana Marina uitgediept tot 3,5 meter.

Yachts & GolfHet hele Cap Cana project strekt zich uit over 120 vierkante kilometer. Naast de moderne Marina, worden drie 18 holes golfterreinen aangelegd. Ontwerper van dienst is golf legende Jack Nicklaus. Vader Trump zorgt voor de ontwikkeling van de sterren-hotels, villa’s met zicht op het azuurblauwe water en luxe bungalows gelegen langs Venitiaans aandoende kanalen.Cap Cana Marina ligt op 10 minuten rijden van de luchthaven van Punta Cana. Vanuit Zaventem of Shiphol sta je na 9.30 uur vliegen al in Punta Cana.

Trump & IglesiasOnder de genodigden zaterdagavond Eric en Ivanka Trump wiens vader Donald Trump enkele miljoenen dollars heeft geïnvesteerd in het Cap Cana project. Ook van de partij was Julio Iglesias. Is de zanger niet op tournee dan kan men hem tegen het lijf lopen in Punta Cana waar hij wat van zijn centen investeerde en een groot deel van het jaar doorbrengt.Eerlijk gezegd, we kunnen Julio geen ongelijk geven.Zon, zee strand en nu ook nog een mooie jachthaven. Wat moet een watersporter nog meer hebben om zijn vakantie door te brengen?

www.capcana.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments