Body Bobber: overmaatse zwembroek als zwemvest

Blijven drijven, zonder een soms al eens in de weg zittende reddingsvest? De Amerikaanse producenten van de Body Bobber zeggen dat zij de oplossing in huis hebben.Je trekt de Body Bobber over je zwembroek of zwempak aan en blijven drijven, zal je doen.De Body Bobber zou geschikt zijn voor op de jetski, de surfplank, in het zwembad.

Ook voor de zeilers en motorvaarders kan de Body Bobber handig van pas komen, luidt het bij de Amerikanen. Niet direct om er veilig en wel de oceaan mee over te steken, maar eerder voor wanneer er werkjes op en rond de boot moeten gebeuren wanneer deze bijvoorbeeld aan de ponton ligt.Men sukkelt dan soms sneller het water in dan gedacht en vooral dan gewenst.

De Body Bobber zorgt er voor dat je niet naar de bodem zinkt. Ons inziens maakt wie echter met een zwaar hoofd zit van de avond voordien, gezien de zwaartekracht dat er van een dergelijk hoofd kan uitgaan, veel kans om bij het dragen van een body bobber enkel met zijn achtersteven uit het water te blijven steken. Ondertussen heeft men alle tijd om op de bodem de vissen te bestuderen alvorens hij of zij ooit eens weer met het hoofd boven water zouden geraken.

Ook al heeft deze drijvende zwembroek, met eerlijk gezegd, niet al te veel verbeelding nogal veel weg van een evenzeer overmaatse pamper, toch wilden we u deze Amerikaanse uitvinding niet onthouden.

Wie er zich echt een wil aanschaffen:

www.bodybobber.com

 

Auteur

  • WaterTrends

Comments