Sailcenter en Hobie Cat Holland organiseren catamaran opstapdag

Ervaar zelf de sensatie van het catamaranzeilen

Op zondag 3 juni a.s. organiseren Sailcenter en Hobie Cat Holland de catamaran opstapdag bij Sail-Today te Muiderzand. Iedereen die interesse heeft in deze zeer sportieve manier van zeilen, kan deelnemen aan dit zeilevenement.

Catamaranzeilen is een van de meest spectaculaire manieren van zeilen. De snelheid, het trapeze staan, het spel met de elementen en de vrijheid van het water, geven je de ultieme kick. Sailcenter en Hobie Cat bieden je de unieke kans om met verschillende Europese en Nederlandse zeilkampioenen mee te zeilen op de nieuwste Hobie en Dart catamarans. Zeilervaring is een pré, maar zeker geen vereiste.

Deelnemen?

De catamaran opstapdag bestaat uit 2 dagdelen: 10.00 uur – 13.00 uur en 14.00 uur – 17.00 uur en wordt gehouden op het grootste catamaranstrand van Nederland, Sail-Today op Marina Muiderzand. De kosten voor een dagdeel bedragen EUR 25,- p.p. incl. Lunch.

Inschrijven is verplicht en kan op de website van de catamaran opstapdag: www.catamaranopstapdag.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments