Decktechs nieuwste bootschoenen van Gill

Zeilkledingfabrikant Gill lanceert zijn nieuwste bootschoen: de Decktechs. Gill zegt zelf van zijn Decktechs dat het de bootschoen is met het meeste grip die ze ooit op de markt brachten. De zool van de Decktechs heeft de ‘technologie’ aan boord die zelf de actiefste voordekker zal behoeden voor slippertjes.Vooreerst is er het speciale anti-slip materiaal waarin de zool werd vervaardigd dat een uitzonderlijke grip in droge omstandigheden moet verzekeren. In natte omstandigheden moeten de speciaal ontworpen drainage kanalen in de zool zorgen voor het snel afvoeren van het water van onder de voet.

Geen spoor en snel droog"Het synthetisch materiaal waarin de bovenschoen werd vervaardigd is snel drogend en ademend. Ongeacht de omstandigheden zullen de Decktechs altijd soepel en zacht blijven", verzekert Gill.Ondanks de super grip moet men niet vrezen voor ‘remsporen’ op het dek wanneer de voordekker een spurtje naar voren trekt en plots zijn remmen toegooit. De zool van Decktechs laat geen sporen achter op het dek.Gill belooft dat de binnenzool van de Decktechs snel droogt. De binnenzool is trouwens ook uitneembaar en mag gewassen worden. Dit om kwalijke geurtjes tegen te gaan.De Decktechs zijn te verkrijgen in het zwart of zilvergrijs.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments