Oproep via marifoon gemist? Met de nieuwste Cobra spoelt u gewoon terug

De zeilen klapperden net al te heftig, de motor maakte te veel lawaai, de muziek stond te luid, je stond op het voordek … en je hebt net die laatste misschien wel heel belangrijke oproep via de marifoon gemist.

Met de nieuwste VHF-radio’s van Cobra Marine, de MR-F80B en de MR-HH425, behoort je gepieker over de gemiste oproep tot het verleden.

Met een simpele druk op de knop “Rewind say again” - “ Spoel terug zeg het opnieuw” herhalen deze toestellen de laatste 20 seconden van het inkomende gemiste gesprek.

Het Amerikaanse Cobra Marine claimt dat zij de eersten zijn die deze wel heel handige extra toevoegen aan een marifoon. Cobra Marine laat ook weten dat deze twee toestellen ATIS uitgerust zijn of althans kunnen worden voor onze contreien. Best even bevragen bij uw lokale dealer.

Eind mei komen beide toestellen in Amerika op de markt.De vaste post, de MR-F80B zou er 208.95 dollar (153,6 euro) gaan kosten. De MR-HH425 hand marifoon moet er 186,95 dollar (137,5 euro) kosten. De UK invoerder heeft er alvast enkele besteld. Nu moeten ze nog enkel het Kanaal over geraken.

www.cobra.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments