Pershing 72’ valt in de smaak bij Spaanse koning Juan Carlos

De Spaanse koning Juan Carlos heeft zijn oog laten vallen op een Italiaanse schone. De Pershing 72'.

Om hun nieuwste motorjacht, de Pershing 72’, voor te stellen aan het grote publiek schuimt de Italiaanse werf Pershing enkele havens van de Middellandse Zee af met “The Pershing Sea Show”.

De Pershing 72' deed al Split (Croatië) aan en was eind april te gast in Palma di Mallorca. Opmerkelijke verschijning in de Real Club Nautica was de Spaanse koning Juan Carlos. De Koninklijke hoogheid had wel oog voor de Pershing 72’. Nu de koningin nog overtuigen en misschien kan Juan Carlos zijn huidige Pershing 54’ mits wat opleg wel inruilen voor de majestueuze Pershing 72’.

“Made in Italy" Italiaanse klasse en stijl is het motto van Pershing bij het ontwerpen van hun motorjachten. Voor hun nieuwste, de Pershing 72’ , is dit niet anders.

Aan de buitenzijde hebben de ontwerpers van Poltrona Frau er zorg voor gedragen dat de Pershing 72’ toch rank en slank oogt ondanks dat het motorjacht toch 22,26 meter lang is en 5,50 meter breed.

Voor het uitgekiende, luxueuze en comfortabele interieur werd gewerkt met de fijnste materialen en vakmannen die hun ‘stiel’ nog kennen.Zo gebruikt Pershing voor de zetels bijvoorbeeld enkel leder van de beste kwaliteit en een zetel is niet zomaar een zetel. Zo is over de zetel van de stuurman lang nagedacht. Een uitstekende ergonomische zithouding om te beginnen en zelfs de armsteunen zijn zodanig berekend dat de stuurman overal perfect aan kan.Men zou haast gaan geloven dat wie zijn fueltank van 4.500 liter aan een topsnelheid van 45 knopen in één trip zou leeg varen, nog fris van boord springt zonder van zijn rug te klagen.

Het interieur is er één waar comfort en gezellig samen zijn met de gasten primeert. Er is plaats aan boord voor zestien opvarenden. Eik en wengé moeten zorgen voor een warme omgeving.

Bisazza mozaiekDe eigenaar van de Pershing 72’ trekt zich 's avonds terug in zijn Master Cabin met king-size bed en badkamer met aparte douche uitgevoerd in Bisazza mozaiek. De guest- en de VIP cabin zijn niet minder luxueus. Guests slapen wel apart in éénpersoonsbedden.

 

Wie het allemaal in detail wil bekijken www.pershing.it of van 14 tot 17 juni wanneer de Pershing 72’ aanmeert in Venetië en van 28 tot 30 juni in Athene.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments