Princess Yachts laat eerste 95MY superjacht te water

Het in Plymouth (UK) gevestigde Princess Yachts kondigde in juni 2006 aan dat ze in 2007 zouden uitpakken met een vlaggenschip om ‘u’ tegen te zeggen.De plannen voor de 95 voeter leken alvast veelbelovend. Nog geen jaar later is de eerste 29 m lange en 7m brede Princess 95 Motor Yacht al op weg naar zijn eigenaar.“Het ontwikkelings- en productieteam van Princess Yachts heeft zichzelf overklast en leverde een vlaggenschip af dat nieuwe normen stelt in het segment van de snelle lange afstand cruisers Met de Princess 95 dingen we zonder twijfel mee naar de kroon op het hoogste niveau. Tijdloze elegantie, onze eigenste uitmuntende Princess kwaliteit, een perfect gebouwd motorjacht en prestaties die aan de top staan in deze klasse van motorjachten”, omschrijft Princess Yachts’ verkoopdirecteur David Pyle de Princess 95.Omdat beelden meer zeggen dan woorden laten we u de Princess 95MY graag zelf via de photo gallery ontdekken: www.princessyachts.comWe willen u alvast het salon aan boord van de Princess 95 niet onthouden.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments