Bavaria lanceert 37sport en 37sportHT motorjacht

Ze zitten daar wel echt niet stil op de Bavaria werf. Enkele dagen terug nog maar toonden we u de eerste foto’s van de nieuwe Bavaria 33sport. Vandaag laat Bavaria aan de redactie van WaterTrends weten dat er een nieuwe 37sport en 37sportHT op stapel staat.Sterker nog de 37sport en 37sportHT zullen al in juli beschikbaar zijn.

UitrustingDe standaard uitrusting van de 37 serie is redelijk uitgebreid te noemen: boegschroef, windas met anker en ketting, radio/cd/mp3speler, koelkast, tweepits kookstel, microgolf, warm water boiler en douchecel, vuilwatertank, walstroom aansluiting, batterijlader en stainless steel kikkers.CockpitIn de nieuw getekende ruime cockpit treft men niet alleen voldoende zitplaatsen aan, maar is er ook nog ruimte genoeg om te zonnen. Wie dorst krijgt van al dat zonnen kan een koel drankje uit de ‘wet bar’ nemen. Een kleine afwas doen, kan in de daartoe voorziene gootsteen.Nog in de cockpit en niet onbelangrijk natuurlijk op een motorjacht is de stuurinrichting. Deze werd ook vernieuwd en verbeterd laat Bavaria weten.Twee cabinesOnderdeks is het door de langere en bredere romp van de Bavaria 37 serie ruimer geworden. Naast een aparte eigenaarscabine vooraan in het motorjacht is er nog ruimte voor een groot salon met daarin een U-vormige zitbank. Achteraan staan twee aparte bedden te wachten op de kinderen of de gasten. Wie het wenst kan van de twee éénslapers een king size bed maken.Om eigenaar en zijn of haar gezelschap voort te stuwen is er keuze tussen drie motoren.2 x Volvo Penta 5,7 GXI2 x Volvo Penta D4-260 (diesel)2 x Volvo Penta D6-310 (diesel)

PrijskaartjeEen Bavaria 37sport heb je al vanaf 135.798,32 euro om exact te zijn. De 37sport HT zal 159.899,16 euro gaan kosten.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments