Pirates of the Caribbean en Johnny Depp op Southampton boat show

Fans van Johnny Depp en zijn Pirates of the Caribbean noteren best in hun agenda dat de HMS Bounty te gast is op de Southampton Boat Show nu in september. Van 14 tot 23 september zal de Bounty aanmeren in Solent Park, behalve en opgelet hiervoor, niet op vrijdag de 21ste en zaterdag voormiddag de 22ste september.Het zal voorlopig de laatste kans zijn om de Bounty en kapitein Jack Sparrow bij ons in de buurt te kunnen zien. Na de Southampton Boat Show kiest de Bounty het ruime sop richting Tahiti en de Pitcairn eilanden waar de afstammelingen wonen van de echte muiters waarop die andere film, de “Muiterij op de Bounty”, werd gebaseerd.

Pirates of the CaribbeanCaptain Jack Sparrow en zijn Pirates of the Caribbean zullen tijdens de Southampton boot show de bezoekers van de HMS Bounty in hun eigenste gekende stijl ontvangen. De vrouwelijke bezoeksters moeten de organisatoren echter teleurstellen. Niet Johnny Depp himself, maar een sterk op hem gelijkende acteur zal de rol van Captain Jack Sparrow vertolken.Muiterij op de BountyWel zal het mogelijk zijn om aan boord te gaan van de HMS Bounty, die een glansrol vertolkte in “Muiterij op de Bounty” en de Pirates of the Caribbean. Luitenant Fletcher Christian doet er nog eens de muiterij over en neemt er het roer opnieuw over van kapitein William Bligh zoals hij het 1789 deed. Ook nu weer zullen we de vrouwelijke fans moeten ontgoochelen. Geen Clark Gable, Marlon Brando, of Mel Gibson die de rol van luitenant Fletcher zullen vertolken. Ook Anthony Hopkins liet weten dat weekend niet vrij te zijn om Captain Bligh te spelen.Geen nood, wie de HMS Bounty bezoekt, wordt zo ondergedompeld in de sfeer dat hij of zij er zijn of haar lievelingsacteur wel bij droomt. Trouwens met een piraat als Johnny Depp weet je maar nooit waar hij plots toch nog komt opgedoken.www.southamptonboatshow.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments