DIBS: Rubberbotenshow in Marina Port Zélande

De Marina Port Zélande in Ouddorp vormt vrijdag 11 mei tot en met zondag 13 mei het decor voor een unieke show van RIB’s (Rigid Inflatable Boats), opblaasboten en buitenboordmotoren. Onder de naam DIBS (Dutch Inflatable Boat Show) zijn zo’n 60 nieuwe en vele gebruikte boten van een groot aantal merken te bewonderen.

Het aanbod biedt een goed overzicht van wat er in ons land op het gebied van rubberboten en buitenboordmotoren bestaat. Van grote, snelle en ijzersterke RIB’s tot kleine handzame opblaasbootjes. Voor elk budget is er een passende mogelijkheid. De prijzen lopen uiteen van minder dan 700 euro tot boven de 50.000 euro. Een echte primeur is er ook. De spectaculaire Williams Turbojet is een snelle RIB met jetaandrijving.

Voor de liefhebbers bestaat de mogelijkheid een proefvaart op het Grevelingenmeer te maken. Daarvoor zijn 10 verschillende modellen beschikbaar.

De tentoonstellingsruimte voor de nieuwe boten en buitenboordmotoren omvat 1.300 m2 en bevindt zich in de grote hal van Marina Port Zélande. Op de kade liggen de gebruikte modellen.

De openingstijden zijn op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, evenals parkeren.

Auteur

  • admin

Comments