HISWA te water: Mekka voor watersportliefhebbers

Zes kilometer aan luxeboten

Een recordaantal van 500 blinkende zeiljachten, luxe motorkruisers, snelle sportboten en klassieke sloepen; dat is het imposante aanbod op de 24ste HISWA te water. De totaallengte van alle boten tezamen bedraagt bijna zes kilometer. Een voor Europa uniek aanbod, waarmee dit lifestyle evenement is uitgegroeid tot hét mekka voor de watersport- en bootliefhebber uit binnen- en buitenland. HISWA te water 2007 vindt plaats van 4 tot en met 9 september in Marina Seaport IJmuiden.

Crème de la crème

Flanerend over de grachten, toerend over de plassen, zwoegend in zeilraces of avontuurlijk de oceanen over? Voor al deze doeleinden presenteert de (inter)nationale jachtbouw haar nieuwste schepen op de HISWA te water. Moderne en klassieke sloepen, sportieve en luxe zeiljachten, comfortabele motorkruisers en supersnelle sportboten meren af aan de steigers om door het publiek bewonderd te worden. Naast de 500 boten in het water, presenteren ruim 120 exposanten hun nautische producten en diensten op de kade.

Wereldprimeurs

Jaarlijks telt de HISWA te water tientallen wereldprimeurs. Jachtbouwers uit heel Europa grijpen de bootshow aan om hun nieuwste modellen en producten op de markt te introduceren. De deelnemers vertegenwoordigen alle grote merken van zowel seriegebouwde als (semi)custom-built jachten.

Drijvende champagnebar

Met alle kleurrijke wapperende vlaggetjes op de steigers, de sfeervolle stands op de kade en de gezonde zeewind appelleert de HISWA te water aan het gevoel van vrijheid en vakantie. De bootshow biedt bovendien diverse voorzieningen en activiteiten die een bezoek extra aantrekkelijk maken. De drijvende champagnebar, het restaurant op de kade met panoramaterras, de gratis manoeuvreerclinics op een zeiljacht, meevaren op supersnelle RIB’s en matchracen in J-22’s zorgen ook dit jaar weer voor een levendige sfeer op en rond het water.

Praktische gegevens

De HISWA te water wordt georganiseerd door HISWA RAI multimedia en vindt plaats in jachthaven Marina Seaport IJmuiden. De tentoonstelling is van dinsdag 4 tot en met zondag 9 september 2007 geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag van 11 tot 18 uur en in het weekend van 10 tot 18 uur.

Toegangskaarten kunnen vanaf half juni met korting besteld worden op www.hiswa.nl.

Labels

Auteur

  • admin

Comments