Motorjacht Quatuor van Belgisch vorstenpaar in beeld

De storm rond de “Quatuor” het nieuwe motorjacht van de Belgische koning Albert en koningin Paola is wat geluwd.De Belgische watersportbedrijven en dan voornamelijk de verkopers van motorjachten waren niet te spreken over de Italiaanse aankoop van het vorstenpaar. Paola, Koningin der Belgen is, laten we het niet vergeten, van Italiaanse afkomst. Trouwens, hoeveel Belgen kopen er niet hun brood op vakantie aan de Spaanse Costa’s bij de ‘Belgische bakker’... Het vorstenpaar heeft daarenboven blijkbaar hun hart verloren aan de Italiaanse werf Rizzardi. Ook de vorige boot van het vorstenpaar, de Alpa, was van de hand van de Rizzardi werf. Een tevreden klant keert terug adverteert toch ook een Belgisch warenhuis.Deze keer koos het vorstenpaar voor de 15 meter lange ‘InCredible 45’. Slechts 15 meter lang, maar toch goed voor 1,5 miljoen euro. Hiervoor baad je in de luxe, leg je zes mensen royaal te slapen terwijl je voortgestuwd door 1.400 pk tegen 40 knopen over het water scheurt.

En hier gaat ook de koning te voet naar toe.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments