SeaSafe zwemvesten nu ook te koop in Antwerpen en Oostende bij SKB

SeaSafe reddingsvesten zijn nu ook te verkrijgen bij het moederhuis van scheepswerf SKB, langs de Royerssluis Kaai 48 in Antwerpen en in het zusterfiliaal langs de Hendrik Baelskaai in Oostende. Tot voor kort waren de producten van deze in Cowes (Isle of Wight) gevestigde producent van maritieme veiligheidskledij en -uitrusting in onze contreien enkel bij P. Hoenderop B.V in de Boelewerf in het Nederlandse Ridderkerk te verkrijgen.De SeaSafe reddingsvesten verwierven naam en faam met onder andere hun all weather jassen met ingebouwde zwemvest die vooral in de beroepsvaart een afzetmarkt vonden. Gaat er iemand over boord dan 'ontpopt' deze jas zich binnen de vijf seconden tot een volwaardige reddingsvest.www.seasafe.co.ukwww.skb.be

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments