Lolbroek zet zeiljacht uit VTM programma “Met Paul Jambers onder zeil” te koop

Zeiljacht Paul JambersOf weet Paul Jambers echt niet hoe hij zijn zeiljacht moet verkopen?

Mijn oog viel vanochtend meteen op het website bericht van de krant Het Volk “Jambers verkoopt zeiljacht”.

We lezen verder in Het Volk: Het zeiljacht staat te koop op de website Hebbes.be. Het luxe zeiljacht Jeanneau 54 DS staat beschreven als een buitenkans: 'luxe en elegantie op zijn Frans' en 'gebruikt in het VT4-programma Met Jambers onder zeil' (eigenlijk was het op VTM).

We lezen zelfs een reactie van Paul Jambers aan Het Volk: “Het jacht is wel en niet te koop,' reageert een verraste Paul Jambers. 'Ik heb het drie jaar geleden gekocht met het oog op Met Jambers onder zeil, het programma waarin ik gasten interview op het jacht. Ik had drie slaapkamers nodig en dat maakt het nu te groot voor ons twee. Ik wil het niet meteen verkopen, want ik heb tijd nodig om een ander jacht te kopen. Een nieuw jacht moet je een jaar op voorhand bestellen. Wat niet betekent dat ik geen tweedehands koop.”

Een korte zoektocht in Hebbes.be maakt ons niks wijzer. Het zeiljacht is niet te vinden via de ingebouwde zoekfunctie. Maar Google is mijn vriend niet als die niet kan helpen. En ja hoor, ik heb de advertentie gevonden. Klik op de afbeelding hiernaast voor een screenshot.

Ik denk dat het een lolbroek is geweest

Is hier een lolbroek aan het werk geweest want zo'n advertentie kan je toch niet serieus nemen?

Ten eerste is het niet VT4 maar VTM waar het zeiljacht “Waterman” voor gebruikt werd. Alsook alle normale contact gegevens ontbreken, geen telefoonnummer, geen bestaand postadres en geen emailadres. Paul Jambers had op zijn minst de gegevens van een makelaar of ander tussenpersoon kunnen gebruiken.

En waarom op Hebbes.be?

Daar verkoop je toch geen tweedehands 54 voets zeiljacht met 3 slaapkamers en evenveel toiletten, dat doe je aan verhuurbedrijf in het Middelandse Zee gebied.

Indien toch waar...

Dan heeft Paul Jambers ons goed liggen en heeft hij gratis landelijke media aandacht wat ondertussen staat het ook hier .

UPDATE

En het is toch waar, de Waterman wordt nu aangeboden via een makelaar. Er is altijd wel iemand die het weet op het ClubRacer zeilforum

Auteur

  • admin

Comments