Schipper Vaaratlas Zuid-Nederland 2007

Met de Schipper Vaaratlas Zuid-Nederland 2007 is het laatste deel van Nederlands nieuwste Vaaratlas uit. Nadat in maart en april respectievelijk de Vaaratlas 2007 Midden- en Noord-Nederland werden uitgebracht, is er door Eurocartografie hard gewerkt aan de kaarten en de vaarinformatie voor de Zeeuwse wateren en de grote rivieren van Rotterdam tot Lobith.Naast de vaarkaarten op 1:50.000 schaal staat in de Vaaratlas ook het verplichte binnenvaartpolitiereglement, het Rijnvaartpolitiereglement en het Scheepvaartregelement van het Kanaal van Gent naar Terneuzen. Vaarkaarten en reglementen in één oogopslag samen in een handig A3 formaat.Net als bij de Vaaratlassen Midden- en Noord-Nederland werd ook nu weer voor de watersporter handige informatie gebundeld in de Vaaratlas Zuid-Nederland. Openingstijden, contactinformatie van jachthavens, sluisinformatie en informatie over lokale watersportwinkels.De Vaaratlas Zuid-Nederland kost 39,95 euro.

Snel en makkelijk verkrijgbaar via Bol.com:Vaaratlas / 2008 - Zuid-NederlandVaaratlas / 2008 - Zuid-Nederland

Auteur

  • WaterTrends

Comments