Bénéteau lanceert Monte Carlo 32

De Monte Carlo 37 krijgt er in september een kleine broer bij: de Monte Carlo 32. De nieuwste telg van de afdeling motorjachten van Bénéteau zal in september voorgesteld worden op de Festival International de la Plaisance Cannes (12 tot 17 september) en Southampton Boat Show (14 tot 23 september) .De Monte Carlo 32 Open zal te verkrijgen zijn in benzine en diesel versie.Een exacte prijs voor de Monte Carlo 32 is nog niet bekend gemaakt, maar zou wel eens rond de 180.000 euro kunnen draaien.

BovendeksDe Monte Carlo 32 zal het best tot zijn recht komen bij mooi weer. In de kajuit is er plaats voor 6 personen. Wordt het tijd voor een verfrissende duik dan kan dit makkelijk via het zwemplatform en bijhorende wegklapbare ladder.Eens veilig aangemeerd in de haven kan er aan genoten worden van een verfrissing die uit de koelkast met een inhoud van 42 liter kan getoverd worden. Glazen afwassen kan in het daartoe voorziene afwasbakje. Een bbq voor de gasten heb je zo klaar op de grill. Echt genieten wordt het in de cockpit voor diegene die zich mag neervleien op de stuurboordbank die 1,2 meter lang is en 60 cm breed. Onder de bank is er plaats voor een reddingsvlot voor 10 personen. Veiligheid boven al.De stuurman van dienst geniet van een comfortabele, verstelbare tweepersoonszit. Er kan dus nog gezelschap bij. Het driespaaks stuurwiel, de elektrische bediening van de Volvo motoren, een grijs metallic dashbord en ruimte om een Raymarine E80 of E120 in te bouwen, maakt het geheel voor de kapitein aan boord compleet. BenedendeksIn de 1,10 meter lange en 3,30 m brede Monte Carlo 32 dragen wegné hout, beige en witte tinten bij tot een luxueus interieur. In de eigenaar- en gastencabine die zich achteraan de Monte Carlo 32 bevindt, past een bed van 2 x 1,67 m. De zitbank in het salon, die plaats biedt aan 5 personen, kan omgebouwd worden tot een slaapbank van 1,47 m lang. Een extra slaapplaats voor de kleine dreumes van het gezelschap.Om nog even op de motoren terug te komen.De Monte Carlo 32 zal leverbaar zijn met 2 x 270 pk benzine motoren Volvo 5.7 GI DPS of de Volvo D3 diesel motoren goed voor 2 x 190 pk. Vermogen genoeg om de nagenoeg 5 ton wegende 32-voeter voort te stuwen.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments