ClubRacer.be helpt HISWA zeilboot van het jaar 2008 vinden

Hiswa 2007De HISWA te water 2007 staat er nog aan te komen van 4 tot en met 9 september in de Marina Seaport IJmuiden, maar de organisatoren van de HISWA RAI 2008 zijn al volop bezig met de voorbereidingen.

Voor de HISWA 2008, die van 4 tot 9 maart zal plaatsvinden in Amsterdam valt Benelux’ best bezochte zeilerswebsite www.clubracer.be de eer te beurt om in de jury te zitten voor de verkiezing van de zeilboot 2008.

Misschien een wat eigenaardige combinatie die snelle jongens van de ClubRacer redactie die op de koop toe Belgen zijn en die toch mee in de jury zitten van de Nederlandse HISWA, maar die Nederlanders hebben dat nuchter bekeken:

“De markt van cruiser-racer zeiljachten stijgt exponentieel en heeft een belangrijke plaats in de zeiljachten markt ingenomen.”

“Voor deze zeiljachten zoeken we niet alleen specialisten in innovaties maar vinden wij ook dat de zeileigenschappen en handeling aan boord tijdens het zeilen een zeer belangrijke factor is geworden. En het is natuurlijk geen enkel probleem meer Belgen in de jury te hebben. De afzetmarkt van de Nederlandse jachtbouwers of importeurs in België is belangrijk voor ons. Hoe breder hoe beter”, licht marketingmanager Rikkert Graat toe.

Voor alle info: www.clubracer.be - www.hiswa.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments