Hanse 320 en Hanse 350 nieuwste zeiljachten van Hanse Yachts

Hanse Yachts pakt bij het begin van wat op de zomer zou moeten gelijken uit met de Hanse 320 en de Hanse 350. “Twee zeiljachten kleiner dan 13 meter, maar met de uitrusting en prestaties van grotere en luxueuzere zeiljachten. Een verhouding prijs-kwalitieit om u tegen te zeggen”; luidt het bij Hanse.

Kwaliteit en veiligheidHet zijn de architecten van het huis Judel/Vrolijk die instonden voor het ontwerp van de Hanse 320 en de Hanse 350. Twee ontwerpen die de hoogste standaarden bereiken inzake kwaliteit en veiligheid. Met een zeiloppervlak van respectievelijk meer dan 51 m² en bijna 65 m² in combinatie met een ‘T-speed’ romp staan zowel de Hanse 320 als de Hanse 350 garant voor snelheid.Snel en functioneel“Een zelfkerende fok, een gelat grootzeil, een snel reefsysteem en een volledig maindrop systeem maken het zeilen heel eenvoudig”, weet men bij Hanse. “Winchen staan daar waar men ze nodig heeft. De grootzeil-rail werd boven de kajuitinstap geplaatst waardoor de kuip vrij blijft. In zijn categorie is de kuip van de Hanse 350 de tweede grootste van allen.”Ruimte en lichtZoals alle zeiljachtenbouwers claimt ook Hanse een indrukwekkend ruim, comfortabel, licht en luchtig interieur in de nieuwe Hanse 320 en 350.De nieuwste zeiljachten van Hanse Yachts zullen zeker binnenkort op de boot shows ontdekt en gekeurd kunnen worden.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments