'Pro Line' de nieuwe technische zeilkleding van Hood Yachting Gear

Hood Yachting Gear pro lineDe 2007 collectie van Hood Yachting Gear is al weer enige tijd verkrijgbaar. De koers van 2006 is doorgezet en dit betekent stoere exclusieve watersportkleding voor mannen – maar nu inclusief een complete technische lijn onder de naam ‘Hood Pro’.

Het ambitieniveau van Hood Yachting Gear ligt hoog en dat is niet verassend. Sinds de oprichting van Hood Sailmakers in 1950, zijn met Hood zeilen vrijwel alle denkbare zeilwedstrijden gewonnen van de America’s Cup tot de Whitbread Race. Hierdoor is, evenals bij de zeilmakers, de kwaliteit en de materiaalkeuze bij alle Hood kleding van het grootste belang.

Zo komen de traditionele fleece jacks niet in het assortiment voor. In plaats hiervan is gekozen voor ‘soft shell’ met veel hoogwaardiger eigenschappen en een betere pasvorm. Slim materiaalgebruik is ook terug te vinden in de casual collectie in de vorm van combinaties van materialen en innovatieve snit. Uiteraard is aansprekend design een vereiste. Watersport is genieten en met mooie stijlvolle kwaliteitskleding wordt het plezier zeker nog vergroot.

Met de Hood Pro lijn is de 2007 collectie compleet voor alle nautische omstandigheden, van het clubhuis tot windkracht 8 op de Noordzee.

De kleding is verkrijgbaar bij een select aantal dealers in West Europa en de Verenigde Staten.

Meer informatie over Hood zeilkleding is te vinden op www.hood.cc

Labels

Auteur

  • admin

Comments