Jeanneau Sun Fast 3200

De langverwachte en veelbelovende Sun Fast 3200 van Jeanneau is voor de kust van de Sables D’Olonne aan de eerste testen onderworpen. “Tien meter zeiljacht. Tien meter puur plezier”, had Jeanneau beloofd. De test-crew werd er stil van...

Volgens de bevindingen van de crew die het allereerst met de Sun Fast 3200 mocht zeilen, zal deze cruiser-racer de beloften invullen.Snel... heel snelDe Sun Fast 3200 sneed zijn eerste golven aan met 15 à 20 knopen wind en een toch wel redelijke zeegang. “De tien meter lange en 3,49 meter brede romp accelereert bij de minste handeling van het grootzeil. Onder spinnaker schiet de Sun Fast vooruit en behaalt hij snelheden om stil bij te worden…Er wacht de Sun Fast 3200 nu eerst nog 15 dagen testen in Sables d’Olonne. Van 4 tot 10 augustus staat de Tour du Finistère op het programma. Van 10 tot 25 augustus opnieuw technische testen in Trinité sur Mer. Eind augustus, begin september wordt het ruime sop gekozen om dan uiteindelijk van 19 tot 24 september aan het publiek te worden voorgesteld op het Salon de la Rochelle.

foto: Jean-Marie Liot

Meer informatie: www.sunfast3200.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments