Hella introduceert EuroLED rood/wit verlichting voor nachtzicht aan boord

Euroled HellaGoed nachtzicht aan boord is een must voor een veilige navigatie. Lampenfabrikant Hella bericht ons dat ze speciaal voor de watersporters gebruiksvriendelijke rood/wit interieurverlichting hebben gemaakt, de EuroLED.

Om te schakelen tussen de rode en witte leds drukt men heel eenvoudig op de aanrakingsgevoelige schakelaartjes, op rood voor rode verlichting, op wit voor de witte verlichting. Het langer aanraken van een van de knoppen activeert de dimmer.

De EuroLED verbruikt bij wit licht 3W en bij rood slechts 1,5W. In de verpakking treffen we ook een aangesloten kabel van 2,5 meter. De EurLED is verkrijgbaar in witte en zwarte behuizing. De inbouwmaten zijn 29.5mm diameter x 29.5mm hoog.

Meer informatie: www.hellamarine.com

Auteur

  • admin

Comments