Sanyo Xacti CA65 digitale videocamera voor onderwateropnames

Sanyo Xacti CA65

Eerder pakte Sanyo al uit met de eerste digitale videocamera geschikt voor onderwateropnames. De digitale videocamera is nu ook in Europa verkrijgbaar en luistert bij ons naar de naam Sanyo Xacti CA65.

De videocamera is licht gewijzigd sinds zijn eerste introductie. Dankzij de nieuwe MPEG-4 AVC/H.264 codec kan je nu veel langer opnemen. Op een 4GB SDHC geheugenkaart kan ongeveer 5 uur digitale video opgeslagen worden.

Mede dankzij deze codec kunnen filmpjes makkelijk opgeladen worden naar weblogs. Dus het delen van je films via Youtube, Google/video etc. is zeer makkelijk.

Door integratie van de high speed image processor LDI Pure Force Engine III kunnen video’s zelfs in lage lichtomstandigheden opgenomen worden. Kies je voor de automatische instelling, dan kunnen onderwerpen gefilmd worden in 7 Lux. Met de lamp mode kan je echter tot 2 Lux filmen.

Hoge kwaliteit foto’s van 6 megapixels blijven levendig en natuurlijk tot een gevoeligheid van ISO 1600. Bovendien zijn ze vaker scherp dankzij de digitale beeldstabilisator

Auteur

  • admin

Comments