Wegwijs in waterland - gratis magazine Waterrecreatie !

Om zo veel mogelijk Vlamingen tot waterrecreatie aan te zetten, heeft Promotie Binnenvaart Vlaanderen een nieuw magazine uitgebracht. Met de zomer voor de deur vind je in het blad "Waterrecreatie" een handig overzicht van watertrips voor jong en oud.Lijkt het je wel wat om pakweg een motorjacht te huren, een kajakroute te ontdekken of een zeilinitiatie te volgen? Vraag dan snel een gratis exemplaar van Waterrecreatie aan.Ook doorgewinterde watersporters zullen in het magazine trouwens hun gading vinden, aangezien het blad onder meer een kaart met alle Vlaamse jachthavens, milieustations en een vaarroute langs binnenvaartmusea bevat.Je kunt het magazine aanvragen via pbv@binnenvaart.be, op telefoonnummer 011/23 06 06 of downloaden op www.waterrecreatie.be

Auteur

  • WaterTrends

Comments