Jeanneau brengt Sun Odyssey 32i Performance op de markt

Jeanneau breidt binnenkort zijn Sun Odyssey gamma uit met de Sun Odyssey 32i Performance. Wie in het Jeanneau gamma snel wil varen, schaft zich een Sun Fast aan. Wie comfort hoog in het zeilersvaandel draagt, koopt zich een Sun Odyssey. Wie snel en comfortabel wil zeilen kan nu overwegen zich een Sun Odyssey 32i “Performance” te bestellen.“Met de nieuwe Sun Odyssey 32i Performance is het sportiever en sneller zeilen, terwijl er niets ingeboet werd aan het comfort”, luidt het bij Jeanneau.

Grotere winchen, een hogere mast die het mogelijk maakt om meer zeiloppervlak te voeren, zeilen van Quantum en Mylar/Taffeta, verstaging van Dytom en Dyneema, een klapschroef en een helmstok van GV Harken moeten van de Sun Odyssey 32i Performance de snelle comfortabele cruiser maken.www.jeanneau.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments