Boskalis lanceert sportieve en functionele kledinglijn RBW 1910

Boskalis jasIn de zomer van 2007 lanceerde baggerbedrijf Koninklijke Boskalis Westminster nv zijn eigen, nautische kledinglijn onder de naam RBW 1910. Deze functionele, stijlvolle en stoere collectie sluit aan bij het authentieke karakter van Boskalis’ wereld van water en land.

Bovendien ligt het mooi in het verlengde van het hoofdsponsorschap, dat Boskalis eerder dit jaar aanging met twee ambitieuze catamaranzeilers.

Stoer, compromisloos, eerlijk. Geen lifestyle maar lijf-stijl. Het is de stijl van RBW 1910, het merk voor de veeleisende zeiler. De zeiler die meer bescherming vraagt tegen de harde wind of felle zon. De zeiler die meer functionaliteit wil van een zeiljack. En de zeiler die meer modieuze accenten zoekt in z’n collectie.

Boskalis vestBoskalis vest

Naast professionele zeilkleding biedt RBW 1910 ook een collectie sportieve vrijetijdskleding en leuke accessoires als sportieve tassen, sneakers, slippers en ook een I-pod hoesje. Vernieuwend en verrassend.

De kleding van RBW 1910 ademt een rijke historie: de historie van Boskalis. Onder de officiële naam ‘Royal Boskalis Westminster’ (Engelse afkorting RBW) is Boskalis wereldwijd actief in baggerdiensten. Overal waar water en land elkaar ontmoeten, is Boskalis bekend. Het is Hollands Glorie in optima forma.

RBW 1910 haalt zijn inspiratie uit de wereld van Boskalis. Een wereld die nog authentiek is.

Boskalis en watersport

Vanaf begin 2007 is Boskalis de hoofdsponsor van het Team Boskalis Dubbeldam/Tentij, twee ambitieuze catamaranzeilers die hun pijlen richten op deelname aan de Olympische Spelen van 2012 in de Tornado-klasse. www.teamboskalis.com

Labels

Auteur

  • admin

Comments