Een zee aan draagmogelijkheden met nieuwe Imhoff Softshell jack

Imhoff softshell jackHet nieuwe Imhoff Softshell jack biedt een zee aan draagmogelijkheden voor de fanatieke watersporter.

De jas is vervaardigd van VPR Soft dat uit twee lagen bestaat: de zacht aanvoelende micro-fleece aan de binnenzijde en de beschermende buitenlaag van ademend, wind- en waterdicht materiaal (VPR 10-soft). Alleen de naden zijn niet getapet.

Het Softshell jack draagt als een vest, maar beschikt over de eigenschappen van een robuuste zeiljas. Daardoor wordt het een flexibel kledingstuk dat past bij de veeleisende watersporter.

Distributeur On Deck levert de Imhoff Softshell in heren- en damesmodel(len) in drie kleuren. De verkoopprijs bedraagt 129,- euro.

Met de ontwikkeling van het VPR Soft-materiaal zorgt Imhoff voor een innovatie in de 2007 collectie.

Het nieuwe Softshell jack is multifunctioneel inzetbaar, dus watersporters hoeven niet meer te kiezen uit een zeiljas of een fleecetrui. De ene keer draagt de eigenaar het Imhoff Softshell jack als zeiljas tijdens een trip en de andere keer als onderlaag gedurende een wintertocht. Of gewoon op de fiets naar de haven, in de kuip, op de wal bij het klussen aan de boot of in de dinghy op weg naar de kade.

Wind en water vormen geen bedreiging, want het door Toyota ontwikkelde VPR 10-soft materiaal zorgt voor een hoge mate van wind- en waterdichtheid. Het ademende vermogen bedraagt 10 liter per vierkante meter in een etmaal, bij een waterdichtheid van 10 meter waterkolom.

Alle Sofstshell jacks zijn voorzien van insteekzakken, verstelbare manchetten en voorgevormde mouwen. Het damesmodel is bovendien getailleerd, waardoor het een elegante pasvorm krijgt.

De vrouwen kunnen kiezen uit de kleuren zwart, rood en roze. De mannen uit zwart, grijs en rood.

Labels

Auteur

  • admin

Comments