HISWA Boot van het Jaar 2008 shortlist

Dehler 34Tijdens de zopas afgelopen HISWA te water 2007 is de jury van de HISWA Boot van het Jaar bijeengekomen om een eerste selectie te maken van boten die zij uit willen nodigen voor de testdagen op het IJsselmeer. Uiteindelijk worden 3 zeilboten en 3 motorboten genomineerd. De juryvoorzitter maakt de winnaars in iedere categorie bekend op de openingsdag van de HISWA 2008 in Amsterdam RAI.

De motorboten die zijn uitgenodigd voor de testdagen zijn de Fjord 40 Open, de Rego Standaard 35, de Linssen 33.9, de Interboat 27 Cabin, de Stevens Nautical 41 easy, de Silverline Trawler 1500 en de Brandini 36. Bij de zeilboten gaan de Dehler 34 (zie foto), de Ranger 9.9, de Stila 44, de Dragonfly 35 en de Club Swan 42 de strijd met elkaar aan.

De verkiezing van de HISWA Boot van het Jaar wordt gecoördineerd door HISWA RAI multimedia. De selectie van de boten voor de testdag, van de genomineerden en van de uiteindelijke winnaars gebeurt door een onafhankelijke jury.

De HISWA Boot van het Jaar jury is samengesteld uit journalisten van Nederlandse en Belgische watersportmedia; ClubRacer.be, Motorboot, Motorjacht, Nautique, Vaarkrant, Varen, Waterkampioen, Yachtvision, WaterTrends.be, en uitgeverij Hollandia.

http://www.hiswa.nl/

Auteur

  • admin

Comments