Ferretti Yachts presenteert: Ferretti 510

Als we het Italiaanse Ferretti Yachts mogen geloven dan is de Ferretti 510 de subliemste 50-voeter die er op dit moment te koop is. Misschien hebben ze nog gelijk ook. Aan eventuele kopers om het zelf te ontdekken. Wij laten u even meegenieten van een Italiaanse lofzang."Ferretti Yachts presenteert de nieuwe revolutionaire Ferretti 510, gebouwd met de ambitie om een nieuwe standaard neer te zetten in het 50 voet flybridge segment. Tegelijk willen we een jonger en dynamischer publiek winnen."

Ruimte"Voor wat ruimte, snelheid en stijl betreft, kan er niets tippen aan de nieuwe Ferretti 510. De geboden ruimte boord moet je met je eigen ogen zien om het te kunnen geloven. De Ferretti 510 doet meer aan als een 60 voeter dan een 50 voeter. Haar stijl, kwa liteit en afwerking is uitermate hoogstaand."

Licht"Het salon is niet alleen één van de ruimste, maar ook één van de klaarste in haar klasse, met vensters die nagenoeg rondom rond lopen. Deze zorgen er ook voor een panoramisch zicht. Een dergelijke rijkelijke accommodatie is een uitzonderlijke luxe op een 50 voet motorjacht."

Suite"De Ferretti 510 is op dit ogenblik het enige jacht van dergelijke afmeting met een centrale eigenaars ‘suite’ die over de hele breedte van het jacht (nagenoeg 5 meter) loopt. In de eigenaarscabine, waarin een ‘chaise longue’ past, geniet men ook van het panoramische zicht dankzij de eigen ontworpen rompvensters. Vier luiken die open kunnen, zorgen voor verkoelende frisse lucht indien nodig."Power"Twee MAN motoren van 730 of 800 pk laten de Ferretti 510 makkelijk meer dan 30 knopen lopen."Nog meer overtuiging nodig: www.ferretti-yachts.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments