Princess Yachts kondigt Princess 85 Motor Yacht aan

Eerder deze week heeft het Britse Princess Yachts van op hun werf in Plymouth de bouw aangekondigd van hun nieuwste motorjacht de Princess 85. “De vraag naar grote motorjachten blijft maar stijgen”, weet men bij Princess Yachts.“De lancering in mei laatstleden van de Princess 95 Motor Yacht heeft al bestaande Princess eigenaren, maar ook zij die Princess Yachts nog niet kenden, warm gemaakt voor de grotere flybridge motorjachten.” Omdat echter niet iedereen zich het vlaggenschip van Princess Yachts kan veroorloven of omdat het om praktische reden ook een maatje kleiner mag zijn, staat nu ook de Princess 85 op stapel.

Elegant“De elegante Princess 85 zal standaard al dermate volledig uitgerust zijn, zal zeer performant en toch makkelijk mee te varen zijn, dat we de stoutste verwachtingen van de meest veeleisende klanten zullen overtreffen”, licht verkoopsdirecteur David Pyle toe.

Luxe en ruimteHoeveel het zonder twijfel zeer luxueuze 25,93 meter lange en 6,3 meter brede motorjacht zal kosten, is nog niet geweten. Wel dat het een diepgang zal hebben van 1,65 m, 70 ton zal wegen, 1.500 liter water aan boord kan nemen alsook 8.400 liter brandstof die de twee motoren van elk 1.675 pk, of 1.800 pk, of zelfs 1.820 pk zullen aandrijven. Afhankelijk van het aantal pk’s dat u verkiest, zal de Princess 85 tussen de 28 en 32 knopen halen.

Nog voor de eerste tests, die rond de jaarwisseling zullen gebeuren, heeft Princess Yachts al enkele bestellingen in het orderboek voor de nieuwe Princess 85 Motor Yacht genoteerd.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments