Sunseeker in zee met Apple ipod

Gezien het onnoemelijk aantal ipod bezitters wereldwijd, kon het niet uitblijven. Ook wie er op uittrekt met zijn motor- of zeiljacht wil wel eens relaxen met zijn of haar favoriete muziek aan boord. Sommigen houden het intiem en zetten een koptelefoon op. Anderen willen dan weer hun muziek door de luidsprekers laten schallen. Motorjachtenbouwer Sunseeker had dit snel in de gaten en ging in zee met Apple. De nieuwe Sunseeker Predator 52, Manhattan 52 en de Manhattan 70 zijn uitgerust om aan boord volop van uw Apple ipod te kunnen genieten.

AlpineOm aan boord van de nieuwe Sunseeker motorjachten in de beste luisteromstandigheden te kunnen genieten van uw favoriete muziek van op uw ipod werden de nieuwe modellen uitgerust met een geïntegreerd audio-visueel systeem van Alpine Electronics. Hetzelfde Alpine dat met zijn ‘high-quality sound systems’ ook de bezitters van een Mercedez-Benz, Lotus, Jaguar of een Land Rover kan bekoren.Cinema sound aan boordDe Predator 52 is uitgerust met een LCD flatscreen en een Alpine DVA-986Ri DVD/CD (foto) surround systeem dat van uw salon aan boord een cinemazaal maakt. Indien gewenst, kan ook in de kuip worden meegenoten.Waterdichte afstandsbedieningDe Manhattan 52 gaat nog een stapje verder. Alle kajuiten zijn uitgerust met een flatscreen en luidsprekers. Voor de klank zorgt een centraal geplaatste Alpine CDA-9883R-radio/CD systeem met waterdichte afstandsbediening. Hier echter geen surround klank aan boord.

Naast de tegenwoordig obligate flatscreens is de Manhattan 70 is uitgerust met hetzelfde surround systeem als de Predator 52. In de Manhattan 70 wordt niet alleen het salon omgetoverd tot een cinemazaal, maar ook desgewenst de eigenaarscabine.En dat de kids nu niet meer zagen! Hun ipod kan mee aan boord.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments