Bavaria lanceert nieuwe 38cruiser

Bavaria lanceert in december van dit jaar de nieuwe Bavaria 38cruiser. Deze zal de huidige Bavaria 37cruiser vervangen.De nieuwe 38cruiser telt niet enkel een voetje meer, maar kreeg een nieuwe romp mee, een nieuw interieur en een totaal vernieuwde dek layout.

Klassieke elegantie gecombineerd met een functionele moderne uitrusting omschrijft de Duitse jachtenbouwer Bavaria hun 38cruiser.

Licht en luchtNiet minder dan 15 dakluiken en vensters die allen open kunnen, dragen bij tot een zeer luchtige en lichte omgeving onderdeks met een uitstekende ventilatie die dan weer de condensvorming tegen gaat.

Makkelijk zeilen Met 6 winchen in de kuip en een handig grootschoot systeem valt de Bavaria 38cruiser gemakkelijk te zeilen zelfs voor de solo-zeiler. Vanuit de kuip met zijn 2,5 meter lange zitbanken bereikt men makkelijk het zwemplatform mocht enige afkoeling welgekomen zijn.Vernieuwd interieurVoor het interieur met zijn verbeterde layout en hertekende kaarttafel werkt Bavaria met echt hout. Geen plakspullen in de Bavaria 38cruiser. Er is ook extra aandacht geschonken aan nog meer opbergruimte en een nog betere verluchting.www.2bavaria-yachtbau.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments