Win een TNG Sailmaster Limited Edition

TNG SailmasterDe Barcelona World Race, een zeilrace van 25.000 zeemijl, is voor enkele deelnemers te zwaar gebleken. Van de negen schepen zijn er vier met schade uitgevallen. De overige teams koersen af op Kaap Hoorn. TNG Swiss Watches, producent van state-of-the-art zeilhorloges, is de officiële time keeper van deze nieuwe non-stop zeilrace rond de wereld.

De Barcelona World Race is een unieke zeilrace die zeilers uit de solo- en de crewklasse bij elkaar brengt. In ongeveer drie maanden bevaren de hi-tech tweepersoons zeilboten ’s werelds gevaarlijkste en meest uitdagende wateren om in februari in Barcelona te finishen. Het is gebleken dat dit niet altijd zonder gevaar is.

Team PRB met aan boord recordhouder Vincent Riou strandde al bij Kaap de Goede Hoop en het Frans schip Veolia Environment moest bij Australische westkust opgeven. ‘When you go out to win and you find yourself breaking down in midst of a three-metre sea it really leaves you with some memories’, aldus Roland Jourdain van de Veolia.

In de kop van het klassement is het bijzonder spannend. Paprec-Virbac 2 loopt langzaam uit op team Hugo Boss. Schipper Jean-Pierre Dick: “We're fighting hard to keep the lead, not to lose miles. We want to keep the momentum going and not break anything, which is important..."

Alle schippers zullen hun uiterste best doen om het record van Vincent Riou, die het traject in 87 dagen en 10 uur zeilde, te breken. TNG Swiss Watches, de officiële time keeper van de race, ziet erop toe dat dit op een professionele wijze wordt verzorgd.

Schrijf je nu in op www.tngwatches.com, raad de uiteindelijke finishtijd van de winnaar en maak kans op een van de drie Sailmaster Barcelona World Race Limited Editions.

Labels

Auteur

  • admin

Comments