Nog meer zeilboten noviteiten op de 20e Belgian Boat Show

RS Q'BaOpen zeilboot: RS Q’Ba

De RS Q’Ba is gemaakt van polyethyleen en kan door 1 of 2 personen gevaren worden. De boot is stabiel, heeft comfortabele zitvlakken en perfecte zeileigenschappen. De RS Q’Ba is gemakkelijk en snel te bedienen. Het betere alternatief voor de Laser Pico.

Minicat

MinicatMinicat Compacte, opvouwbare catamaran De Minicat is een gloednieuwe kleine Catamaran die in een grote tas past en die je, zonder gereedschap, in 20 minuten kan optuigen. Geschikt voor ouder + kind of voor 2 kinderen (formaat te vergelijken met een Catsy) is deze ideaal om mee te nemen op vakantie, in de auto, in de camper of aan boord van je yacht. Er zal ook een minicat op het indoor zwembad liggen die kan uitgetest worden.

Blokart

BlokartBlokart Niet echt een zeilboot te noemen maar toch door zeilen aangedreven is de Blokart, en hij heeft een face-lift ondergaan. Het model 2008 is nog handiger op te tuigen en er zijn ook nieuwe zeilen uit. Geïnteresseerden kunnen op de Belgian Boat Show een afspraak maken om een blokart uit te testen. www.belgianboatshow.be

Auteur

  • admin

Comments