Magic Marine nieuwe sponsor Optimistklasse Nederland

Magic Marine nieuwe sponsor Optimistklasse NederlandMet ingang van 1 januari 2008 is Magic Marine de nieuwe kernploegsponsor van de Optimistklasse Nederland. Naast vele Olympische zeilers zijn nu ook de jongst talenten van de vaderlandse zeilsport opgenomen in het Team Magic Marine.

Velen kennen Magic Marine van haar hoogwaardige technische zeilkleding en ook Internationaal heeft het merk grote bekendheid onder topzeilers uit vele disciplines.

Waarom de Optimistzeilers?

Magic Marine eigenaar Max Blom:

"De Olympische zeilers staan in Nederland op een steeds hoger niveau en in China lonken er zelfs een aantal medailles. De reden hiervan is een steeds beter voorbereidingstraject en professionalisering van de sport. Deze ontwikkeling zet zich nu richting de jonge jeugd voort en wij voelen ons geroepen een steentje bij te dragen. Vergeet vooral niet dat zeilen een sport is waarbij je in gevecht bent met de elementen, je moet je daartegen zo goed mogelijk beschermen, wij hebben daar ons vak van gemaakt. Dagelijks werken wij aan steeds betere producten waarbij wij de combinatie van bescherming en bewegingsvrijheid constant bewaken. Onze contractzeilers maar ook een groot deel van ons eigen personeel testen constant de producten die dus uiteindelijk zullen bijdragen in het winnen van prijzen."

"De komende drie jaar zullen wij de Optimist zeilers steunen in weer en wind en rekenen wij op een vruchtbare samenwerking met zeilers, ouders, coaches, mede sponsoren en bestuur."

www.teammagicmarine.com www.optimist.nl

Auteur

  • admin

Comments