Bavaria Yachts stelt nieuw zeiljacht voor, de Bavaria 35cruiser

Bavaria 35cruiserDe nieuwe Bavaria 35cruiser, afgeleid van de huidige Bavaria 34cruiser met 2 cabines, zal beschikbaar zijn in een 3-cabine versie. De nieuwe Bavaria telg heeft een spiksplinternieuw interieur design, gebouwd met Fine-Line hout. Een modern en hoogkwalitatief interieur met een ruim salon in een attractief en functioneel design moet een gezellige sfeer creëren.

De nieuwe in de lengterichting geplaatste keuken met genoeg bergplaats en weldoordachte oplossingen verbaasd op een schip van deze afmetingen. Ook het ruime toilet doet denken aan een groter schip. Aan de kaartentafel werkend kan men zitten op een bank, die ook uit de weg kan worden geborgen. Het schot tussen de 2 achtercabines is variabel, waardoor de afmetingen van deze 2 cabines kan worden aangepast, of zelfs kan gekozen worden voor één enorm ruime cabine.

lay-out interieurlay-out interieur

De ondertussen bekende dek lay-out is ontworpen met veel luiken en ramen, waardoor een licht en zeer goed geventileerd salon ontstaat. Het veelvoud aan innovatieve elementen en functionaliteiten typeren de nieuwe en trendsettende stijl van de Bavaria vloot.

De basisprijs van de Bavaria 35cruiser bedraagt 74’900 Euro.

Specificaties Bavaria 35cruiser

LOA 10,76 m
LRomp 10,50 m
Breedte 3,60 m
Diepgang 1,92 m
Gewicht ca 5.800 kg
Ballast ca 1.460 kg
Zeilopp ca 62,0 m²
Watertank 210 Liter
Dieseltank 150 Liter
Motor Volvo D1-20, 18 hp

(voorlopige cijfers, technische veranderingen voorbehouden)

www.bavaria-yachtbau.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments